Nyheter

NYHETER PÅ GRUPPETIMEPLANEN

NYHETER PÅ TIMEPLANEN HØSTEN 2018

 

Denne høsten re-introduserer vi Zumba™ og BODYATTACK™!

I tillegg kommer en 35min Tabata inspirert time Vi har valgt og kalle "HIIT FIT". Her benyttes styrkeøvelser for å løfte formen din til nye høyder.

  • Zumba tar plassen til Sh'Bam, og vil være å finne på timeplanen mandager 17.30, og Torsdager 17.00
  • BODYATTACK er en 45 min høy intensitet kondisjonstime. Det kombineres atletiske øvelser som løping, hopp, utfall og knebøy, samt elementer fra forskjellige idretter som i tillegg til å få deg i kjempeform også har overføringsverdi til de aller fleste idretter.

Vi søker Personlig Trener!

Har du engasjement, driv og pågangsmot? Da bør du se her!

Månedens atlet i april: Kari Bækkelund

Månedens Atlet i april ble Kari Bækkelund! I april trente Kari imponerende 21 ganger på Atletica!

 

Månedens altet i mars: Glenn Salvesen

Månedens atlet i mars ble triatleten Glenn Slavesen fra Arendal Triatlonklubb. Vi registrerte at han trente 27 ganger på Atletica i mars. Selv mener han at det var 31 ganger (!) etter egen treningsdagbok. Det må være ny "rekord" hos oss. Skal bli spennende å følge med denne karen i svømming, på sykkel og med joggesko til sommeren.

Temaforedag: Styrketrening med landslagstrener Sondre Skarli

Etter to sesonger som landslagstrener i skøyter har Dølemo-karen Sondre Skarli hatt eventyrlig suksess med svært gode resultater for våre skøyteløpere. Nå vil han dele litt av hemmeligheten bak suksessen og spesielt hvordan de har gjort det innen styrketreningen.

Månedens atlet i februar: Winfried E Wegner

Det er mange spreke folk som kommer fra Froland. Månedens atlet for februar bor også i Froland - Winfried E Wegner trente 18 ganger på Atletica i den "lille" måneden februar.

Påsketimeplanen er klar

I påsken har vi på nesen alle hverdager vanlige timer. Møt opp og bli inspirert på de timene vi har.

Månedens atlet i januar: Rune Osmundsen

I hele 2015 kåret vi en "månedens atlet". Alle vinnerne hver måned gikk videre til en finale for å kåre "Årets atlet". Dette engasjerte alle medlemmene hos oss så vi har bestemt at videreføre dette for 2016 også. Den første som kåres til "Månedens atlet" i 2016 er Rune Osmundsen. Han trente 22 ganger på Atletica i januar. HURRA!

Anbefalt time: BodyVive - ekstra time fredag 19.februar

Alle våre medlemmer har tilgang til alle våre gruppetimer uten ekstra kostnader. Av og til kan det være vanskelig å velge hvilken time en vil gå på. Derfor vil vi av og til komme med anbefalinger, spesielt når vi har fått nye timer på planen vår. Nå anbefaler vi BodyVive og har satt opp ekstra time fredag 19.februar kl 17.00

Valentines & morsdag – tren gratis med dine kjære hele uken

Vi gratulerer alle kjærester og mødre med en fantastisk flott dag. I Atletica er vi veldig glad for at vi kan feire dere på en egen dag. Derfor inviterer vi alle våre medlemmer til å ta med sin kjæreste eller mor til å trene hele uken fra mandag 15. til og med lørdag 20.februar.

Årets Atlet 2015 - Trine Marie Tveite

Hver måned gjennom hele 2015 hadde vi en kåring av MÅNEDENS ATLET. Alle de 12 måneds vinnerne gikk videre til ÅRSFINALEN hvor alle Atletica-medlemmene og venner på facebook har hatt mulighet til å stemme fram hvem som skal bli ÅRETS ATLET 2015.

Kåring av årets atlet 2015

Gjennom alle månedene i 2015 har vi hatt en kåring av «månedens atlet». Vi har kåret 12 "månedens atleter" i 2015. Atletica har vært ansvarlig for kåringen av månedens atlet. «Årets atlet» kan du være med å kåre.

Neste side

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Arendal Tennisklubb
Arendal Seilklubb
Idrettens Finans
Arendal Turnforening
Norges Idrettsforbund
Arendal Sportsklubb
Øyestad Idrettsforening
Arendal Cykleclub

Nettside levert av ibooking.no