Nyheter

NYHETER PÅ GRUPPETIMEPLANEN

NYHETER PÅ TIMEPLANEN HØSTEN 2018

 

Denne høsten re-introduserer vi Zumba™ og BODYATTACK™!

I tillegg kommer en 35min Tabata inspirert time Vi har valgt og kalle "HIIT FIT". Her benyttes styrkeøvelser for å løfte formen din til nye høyder.

  • Zumba tar plassen til Sh'Bam, og vil være å finne på timeplanen mandager 17.30, og Torsdager 17.00
  • BODYATTACK er en 45 min høy intensitet kondisjonstime. Det kombineres atletiske øvelser som løping, hopp, utfall og knebøy, samt elementer fra forskjellige idretter som i tillegg til å få deg i kjempeform også har overføringsverdi til de aller fleste idretter.

Anbefalt time: BodyVive - ekstra time fredag 19.februar

Alle våre medlemmer har tilgang til alle våre gruppetimer uten ekstra kostnader. Av og til kan det være vanskelig å velge hvilken time en vil gå på. Derfor vil vi av og til komme med anbefalinger, spesielt når vi har fått nye timer på planen vår. Nå anbefaler vi BodyVive og har satt opp ekstra time fredag 19.februar kl 17.00

Valentines & morsdag – tren gratis med dine kjære hele uken

Vi gratulerer alle kjærester og mødre med en fantastisk flott dag. I Atletica er vi veldig glad for at vi kan feire dere på en egen dag. Derfor inviterer vi alle våre medlemmer til å ta med sin kjæreste eller mor til å trene hele uken fra mandag 15. til og med lørdag 20.februar.

Årets Atlet 2015 - Trine Marie Tveite

Hver måned gjennom hele 2015 hadde vi en kåring av MÅNEDENS ATLET. Alle de 12 måneds vinnerne gikk videre til ÅRSFINALEN hvor alle Atletica-medlemmene og venner på facebook har hatt mulighet til å stemme fram hvem som skal bli ÅRETS ATLET 2015.

Kåring av årets atlet 2015

Gjennom alle månedene i 2015 har vi hatt en kåring av «månedens atlet». Vi har kåret 12 "månedens atleter" i 2015. Atletica har vært ansvarlig for kåringen av månedens atlet. «Årets atlet» kan du være med å kåre.

Månedens Atlet i desember: Daniel Berget

Månedens atlet i desember ble Daniel Berget

Vi tar avstand fra doping!

Vil du trene på et treningssenter som ikke tar tydelig avstand fra doping? Eller vil du la barna dine trener på et senter som ikke tar tydelig avstand fra doping? Atletica har gjennomført prosessen som fører fram til sertifiseringen «Rent Senter» i samarbeid med Antidoping Norge.

Innmeldingstilbud i januar

Nytt år og nye muligheter. Melder du deg inn nå for en 12-måneders periode får du en t-skjorte og drikkeflaske ved innmeldingen til en verdi av kr 358

Timeplanen for 2016 er klar

Timeplanen fra nyttår er klar. Vi kan røpe at vi også introduserer helt nye timer, men beholder mye av den gode strukturen våre atleter har blitt godt vant med.

Ute i siste liten – kjøp PT-timer

Er du ute i siste liten med julegavene eller du ikke aner hva du skal kjøpe den som har «alt»? Hva med å kjøpe PT-timer av Bjørn?

Timeplanen for julen er klar

Vi har oppe alle dager så det er ingen unnskyldning for ikke å trene. Kanskje kommer nissen også så en eller flere overraskelser dukker opp. Følg med på facebook.

Treningsjulegave - Julegaven til noen du er glad i

Syned du det er vanskelig å finne julegaver til noen du er glad i? Hva med treningsjulegaver?

Månedens atlet november: Natercia Olsen

Månedens atlet i november ble Natercia Olsen

Neste side

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Arendal Tennisklubb
Arendal Seilklubb
Idrettens Finans
Arendal Turnforening
Norges Idrettsforbund
Arendal Sportsklubb
Øyestad Idrettsforening
Arendal Cykleclub

Nettside levert av ibooking.no