LES MILLS SPRINT™ er en 30-minutters High-Intensity Interval Training (HIIT) trening, hvor vi bruker en innendørs sykkel for å oppnå raske resultater. Det er en kort, intens treningsmetode der spenningen og motivasjonen kommer fra å presse dine fysiske og mentale grenser. En treningsøkt med høy intensitet hvor det er vitenskapelig bevist at den gir raske resultater. De 30 minuttene du bruker en LES MILLS SPRINT-økt, driver kroppen din til å forbrenne kalorier i flere timer. Du kombinerer korte arbeidsperioder, hvor du jobber så hardt som mulig, med hvileperioder som forbereder deg på neste innsats. Resultatene? Du knuser treningsmålene dine raskt.

GRIT SERIES:

LES MILLS GRIT ™ Strength er en 30-minutters treningsøkt med høy intensitet (HIIT), designet for å forbedre styrke, kardiovaskulær kondisjon og bygge mager muskler. Denne treningen bruker vektstang, vektplate og kroppsvekt for å sprenge alle de viktigste muskelgruppene.

LES MILLS GRIT ™ Cardio er en 30-minutters treningsøkt med høy intensitet (HIIT) som forbedrer kardiovaskulær kondisjon, øker hastigheten og maksimerer kaloriforbrenningen. Denne treningen bruker en rekke kroppsvektøvelser og gir utfordringen og intensiteten du trenger for å få resultater raskt.

LES MILLS GRIT ™ Athletic er en 30-minutters sportskonditionstrening med høy intensitet (HIIT), designet for å få deg til å prestere som en idrettsutøver, eller bedre. Denne treningen bruker ofte et kasse, kroppsvektøvelser og flerdimensjonal idrettsspesifikk trening for å øke den generelle atletiske ytelsen din: styrke, smidighet, hastighet og kraft.

LES MILLS GRIT Serien tar banebrytende HIIT og kombinerer den med kraftig musikk og inspirerende trenere som vil være nede på gulvet med deg, og motivere deg til å gå presse deg hardere for å komme i form, raskt.Artikler

Les dette før du velger treningssenter

Usikker på hvilket treningssenter som passer deg best?

Under gir vi deg noen råd på veien i et hav av treningssentre med sine "Vi er bedre enn alle andre" undertekster.

Før du velger treningssenter er der et par ting du virkelig må/bør tenke over.

Her gir vi deg 4 punkter du kanskje ikke visste, eller har tenkt over:

Punkt 2 og 3 kan spare deg mye penger!

NYHETER PÅ GRUPPETIMEPLANEN

NYHETER

 

I fjor tok vi inn vi Grit Strength (en tøff 30 min styrketime for deg med tidsklemme) og Sprint (en hissig 30 min sykkeltime for deg med tidsklemme)

Nå jobber vi både med å øke kapasitet og kvalitet på nettopp gruppetimene våre. Kom å prøv. Du vil ikke bli skuffet!

Vi tar avstand fra doping!

Vil du trene på et treningssenter som ikke tar tydelig avstand fra doping? Eller vil du la barna dine trener på et senter som ikke tar tydelig avstand fra doping? Atletica har gjennomført prosessen som fører fram til sertifiseringen «Rent Senter» i samarbeid med Antidoping Norge.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Arendal Tennisklubb
Arendal Seilklubb
Idrettens Finans
Arendal Turnforening
Norges Idrettsforbund
Arendal Sportsklubb
Øyestad Idrettsforening
Arendal Cykleclub

Nettside levert av ibooking.no