Er du vår nye Personlige Trener?

Atletica Idrettens treningssenter ser etter ny personlig trener, med engasjement for å selge og som vil ha timeboka full av kunder. Vi søker en engasjert, pågangsrik, ryddig, selgende, sporty og kunnskapsrik personlig trener. Kanskje er du aktiv utøver, tidligere utøver eller en sprek mosjonist? Vi ønsker å høre fra deg!

Vi søker deg som er utdannet personlig trener eller har utdannelse innen trening eller fysioterapi.

Det er ønskelig med tidligere erfaring som personlig trener. Med erfaring fra det å lage treningsprogram og planer for kunder, med kortsiktig og langsiktig mål. Kanskje har du også erfaring med å jobbe på treningssenter, enten som veileder eller gruppetimeinstruktør? Erfaring og tilknytning til idretten vil være ett pluss.

Vi tilbyr gode samarbeidsvilkår, treningsfasiliteter, topp moderne utstyr, hyggelige kunder, hyggelige og engasjerte ansatte og gode muligheter for å få mange kunder.

 

Send din søknad til marianne@atletica.noArtikler

NYHETER PÅ GRUPPETIMEPLANEN

NYHETER PÅ TIMEPLANEN VÅREN 2018

 

Vi kan først annonsere at BodyBalance nå blir fast på timeplanen hver mandag klokken 18.30

Det vil være Knut Sigurd (advanced instructor) som leder dere gjennom denne timen inspirert av TaiChi, Yoga, og Pilates. En perfekt time for balanse-, bevegelighet, styrke-trening og avspenning.

Kombinert med denne, kan dere som vanlig i forkant av denne, velge å delta enten på Sh’Bam med Raylee, TRX med Alexander, men nå også sykkel 60 som starter 17.15 – 18.15.

Sommerens atlet: Lise Dukane!

Lise er en av dem som har trent mest på Atletica i sommer

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Arendal Tennisklubb
Arendal Seilklubb
Idrettens Finans
Arendal Turnforening
Norges Idrettsforbund
Arendal Sportsklubb
Øyestad Idrettsforening
Arendal Cykleclub

Nettside levert av ibooking.no