Meny

TIMEBESKRIVELSER

Sykkeltimer

Atletica har 20 sykler i egen sykkelsal. Timene vi tilbyr har vanligvis lengde fra 30min til 60 minutter. Av og til legger vi oss inn en såkalt «maratonspinning» som blir annonsert separat på våre hjemmesider og facebook. De fleste av våre sykkeltimer har preg av intervalltrening fordi det gir bedre effekt på kondisjonsutviklingen. Siden mange av våre sykkeltimer er svært populære kan det være lurt å booke seg inn på timen på forhånd.

Mange av våre instruktører er også aktive syklister og kan gi deg generelle treningsråd også.

Treningsfokus: Utholdenhet


LES MILLS SPRINT™ er en 30-minutters Høy Intensitets interval (HIIT) trening, hvor vi bruker en innendørs sykkel for å oppnå raske resultater. Det er en kort, intens treningsmetode der spenningen og motivasjonen kommer fra å presse dine fysiske og mentale grenser. En treningsøkt med høy intensitet hvor det er vitenskapelig bevist at den gir raske resultater. De 30 minuttene du bruker en LES MILLS SPRINT-økt, får kroppen din til å forbrenne kalorier i flere timer. Du kombinerer korte arbeidsperioder, hvor du jobber så hardt som mulig, med hvileperioder som forbereder deg på neste innsats. Resultatene? Du knuser treningsmålene dine raskt.


GRIT SERIES:

LES MILLS GRIT ™ Strength er en 30-minutters treningsøkt med høy intensitet (HIIT), designet for å forbedre styrke, kardiovaskulær kondisjon og bygge mager muskler. Denne treningen bruker vektstang, vektplate og kroppsvekt for å sprenge alle de viktigste muskelgruppene.

LES MILLS GRIT ™ Cardio er en 30-minutters treningsøkt med høy intensitet (HIIT) som forbedrer kardiovaskulær kondisjon, øker hastigheten og maksimerer kaloriforbrenningen. Denne treningen bruker en rekke kroppsvektøvelser og gir utfordringen og intensiteten du trenger for å få resultater raskt.

LES MILLS GRIT ™ Athletic er en 30-minutters sportskonditionstrening med høy intensitet (HIIT), designet for å få deg til å prestere som en idrettsutøver, eller bedre. Denne treningen bruker ofte et kasse, kroppsvektøvelser og flerdimensjonal idrettsspesifikk trening for å øke den generelle atletiske ytelsen din: styrke, smidighet, hastighet og kraft.


BodyPump™

Ved hjelp av lette til moderate vekter med et høyt antall repetisjoner, gir BodyPump deg en fullkropps treningsøkt. Motiverende musikk og dyktige instruktører.

Treningsfokus: Utholdende Styrke


LM CORE™

Trening av kjernemuskulatur. Kjernemuskulatur er viktig for å få en sterk kropp. En sterk kjerne vil gjøre deg bedre på alt du gjør, om det er i hverdagen eller om du ønsker å bli bedre i en sport. Timen består av 30 min trening med vektskiver, strikk og egen kroppsvekt. En time som fint kan kombineres med andre saltimer eller som avslutning på en egentrening.

Treningsfokus: Kjernemuskulatur i hovedsak mage/rygg


BodyCombat™

Energisk time med inspirerende musikk. Timen er inspirert av ulike kampsport grener, hvor nøkkelord er utholdenhet, koordinasjonen og energi.

Treningsfokus: Utholdenhet og koordinasjon


BodyStep™

Kondisjon- og styrke-trening ved hjelp av en stepkasse. Basisbevegelser som å bevege seg opp og ned en trapp er rytmen i denne timen. En fullkroppskondisjonsøkt som samtidig trener rumpe og bein.

Treningsfokus: Utholdenhet.


GymX Styrke/ GymX Trim

GymX er gruppetrening med fokus på funksjonell styrketrening. Dette er et konsept utviklet av Norges Gymnastikk og turnforbund. GymX er hovednavn for all mosjons- og treningsaktivitet for voksne 50+ og er Turnforbundets registrerte varemerke for gruppetrening. Den ukjente «X» representerer alle typer trening. Det representerer også det lille exstra, exercise, exellent osv. GymX inneholder både trening til musikk og uteaktiviteter. Aktivitetene retter seg mot menn og kvinner og for trent og utrent personer. Våre instruktører er utdannet av Turnforbundet.

Treningsfokus: Hele kroppen, utholdenhet, styrke og koordinasjon


YOGA

Yoga handler om konsentrasjon og fokusering, om å ta kontroll over eget mentalt og kroppslig liv, slik at sansebegjær og mental aktivitet faller til ro og til syvende og sist opphører. Målet med yoga er å skape ro, fokus og konsentrasjon, og å oppnå stillhet og uforanderlighet.

Treningsfokus: Fysisk og mental sunnhet

Velkommen til å prøve våre gruppetimer!

Timeplan og booking til gruppetimer finner du på forsiden.

ØNSKER DU Å VITE MER?

Send oss gjerne en melding om det er noe du lurer på

Skriv til oss